V majhni hiši je veliko prijateljev

Iskrica

 • Pretečenec
  Deklica komentira jutranjo malico: »A danes smo pa dobili pretečenec (prepečenec) zraven čaja?«

Obisk

1310215
Users Today : 2
Users Yesterday : 31
Users Last 7 days : 179
Users Last 30 days : 608
Users This Month : 498
Total Users : 1310215
Your IP Address : 3.239.59.31
 • Dan v naravi je projekt, ki ga izvajamo v domačem okolju in daje otrokom priložnost za učenje in spoznavanje naravnega okolja. Otroci naravo doživljajo z  učenjem, opazovanjem, raziskovanjem in doživljanjem. Igra, učenje in preživljanje prostega časa v naravi pripomorejo k vzpostavljanju pristnih vezi z naravnim  okoljem in povečanju občutljivosti zanj. Vzgojiteljice se trudimo iskati pot nazaj k naravi, k večji svobodi gibanja in razmišljanja, ki smo ga včasih že poznali, a ga je izrinil sodoben način življena.

  Živimo v okolju, kjer imamo odlične možnosti za izvajanje najrazličnejših dejavnosti v naravi. Naš vrtec se nahaja takorekoč na travniku in le kratek sprehod v hrib in že smo v gozdu.

  Dan v naravi pričnemo že z zajtrkom na sončni jasi. Nadaljujemo ga raziskovanjem, preskušanjem in občutenjem narave z vsemi čutili… Čudovito je tudi zaspati in se zbuditi v senci dreves.

  Marjeta Nastran

 • Glasba

  V vrtcu želimo otrokom privzgojiti ljubezen do svoje domovine in lepe slovenske pesmi, zato sta nam Manca Taler in Aljaž Čufar, oba člana Pihalnega orkestra Alples, predstavila gorenjsko oziroma slovensko narodno nošo ter zaigrala na saksofon in pozavno. Bilo je veselo, da smo plesali, pa tudi svečano, ko smo poslušali našo himno.

   

Podatki

Antonov vrtec
Škovine 1
4228 Železniki

Tel.: 04 510 25 00
GSM: 041 63 10 93
antonov.vrtec(at)rkc.si

Vodstvo

Direktor

Tine Skok


Ravnateljica

Nežka Čufar

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka
od 5:30 do 15:30 ure.

Iskanje