V majhni hiši je veliko prijateljev

Iskrica

 • Pretečenec
  Deklica komentira jutranjo malico: »A danes smo pa dobili pretečenec (prepečenec) zraven čaja?«

Obisk

000315
Users Today : 3
Users Yesterday : 3
Users Last 7 days : 49
Users Last 30 days : 200
Users This Month : 60
Total Users : 315
Your IP Address : 44.200.82.149
 • Obiskali so nas stari starši otrok, ki hodijo v Antonov vrtec. Pripravili smo jim presenečenje pred kapelico. Zapeli smo jim nekaj pesmi, ki smo se jih naučili samo zanje ter tudi stare starše povabili k prepevanju. Sledilo je druženje starih staršev in vnukov. Razdelili smo se po igralnicah. Tam so otroci s pomočjo starih staršev izdelali okvir, se sladkali s piškoti, klepetali in igrali.

  Ko so končali z okraševanjem okvirja, so se odpravili na fotografiranje, kjer jih je pričakal Aleksander Čufar.  Nastale fotografije bodo zapolnile praznino v okvirjih. Ustvarili so spomine, ki bodo ostali za vedno.

  Špela Rihtaršič

 • V knjižnici

  Vsako leto se v Knjižnici Ivana Tavčarja v Železnikih dogovorimo za voden ogled knjižnice.  Knjižničarka Tatjana Šmid nas je dobrovoljno sprejela in nas seznanila, kako postaneš član knjižnice, kaj dela knjižničar,  kako so knjige razvrščene in našla odgovore na številna vprašanja otrok. Ogledali smo si tudi slikopis primernega vedenja in ravnanja s knjigo, ki si jo izposodimo. Najboljše je bilo prisluhniti in se prepustiti pravljici, ki nas je popeljala v deželo domišljije.

  S pomočjo slikanic se otrok uči in vzgaja. Vrednost dobro izbrane knjige je za otroka prav tako velikega pomena kot vrednost dobro izbrane igrače.

  Vsi lepo vabljeni v knjižnico.

  Marjeta Nastran

Podatki

Antonov vrtec
Škovine 1
4228 Železniki

Tel.: 04 510 25 00
GSM: 041 63 10 93
antonov.vrtec(at)rkc.si

Vodstvo

Direktor

Tine Skok


Ravnateljica

Nežka Čufar

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka
od 5:30 do 15:30 ure.

Iskanje