V majhni hiši je veliko prijateljev

Iskrica

  • Termomat
    Vzgojiteljica naroči deklici, naj gre k drugi vzgojiteljici po termometer. Deklica pride do nje in reče: »Prosim, če mi daš termomat.«

Obisk

1311859
Users Today : 20
Users Yesterday : 19
Users Last 7 days : 151
Users Last 30 days : 695
Users This Month : 662
Total Users : 1311859
Your IP Address : 3.80.4.147

Zaključek šolskega leta 2021/2022

Življenje je kot pisana mavrica – sestavljeno iz navadnih in posebnih dni, pa še vseh vmes. Sobota, 18. 6. 2022, je bila poseben dan, ki smo se ga vsi zelo veselili, kajti v zadnjih dveh letih smo spoznali, da ni samoumevno, da tudi pride. Imeli smo zaključek šolskega leta z zahvalno sveto mašo in druženjem pred vrtcem. Otroci so prejeli priznanja za uspešno opravljen športni program Mali sonček in Pravljični vrtiljak. Nato so nas starši bodočih šolarjev razveselili z dramsko igrico Muca Copatarica in slastno pogostitvijo. Svojo hvaležnost vrtcu je v imenu staršev zapisala Anja Čufar.

Drage vzgojiteljice, ga. kuharica, ga. čistilka, g. hišnik, g. župnik, g. kaplan in ga. ravnateljica!
Danes smo se zbrali, ker naši otroci jeseni odhajajo v šolo.
Vsak od nas staršev se spomni dneva, ko je naš otrok prvič prestopil prag Antonovega vrtca. Vsi starši pa smo se takrat tiho spraševali: »Ali bo našega otroka strah? Ali bo vse v redu? Bo imel prijatelje, ali bo nekje sam? Ali bo lačen, če mu hrana ne bo všeč? Ali ga bodo razumeli?«
Že takoj po prvem dnevu pa ste nevede utišale naše strahove.
Zato bi se vam radi zahvalili za vso ljubezen, vse objeme in vsa naročja, ki ste jih dali našim otrokom.
Hvala vam tudi za vsako molitev za naše otroke.
Hvala vam za vse dobre zajtrke, kosila, malice, popotniške malice in ostale prigrizke za naše otroke. Ti obroki so bili tako dobri, da so nam otroci nemalokrat dejali, da se moramo iti učit kuhat v vrtec k kuharici Nataši, ker ona obvlada, mi pa ne tako zelo.
Hvala vam za vsakokrat, ko ste počistili pesek in umazanijo za našimi otroki, saj vemo, da naši otroci radi raziskujejo naravo in vse okrog nje.
Hvala vam za vsa tista jutra, ko je bilo vse zasneženo, a pot do vrtca je bila splužena in posuta.
Hvala vam za vse odgovore na nešteto otroških »zakajev« in tudi za vse znanje in izkušnje, ki ste ga dali našim otrokom.
Hvala vam tudi za vsa obvestila in nasvete, ki ste jih dali nam staršem. Hvala tudi za vsakokrat, ko ste pomirili naše strahove. Hvala vam za razumevanje ob našem pozabljanju na roke ter za razumevajoče reševanje vseh morebitnih nesoglasij, ki smo jih imeli.
Vemo, da ste v svoje delo vložili veliko truda in ljubezni. In veseli smo, da so naši otroci lahko obiskovali Antonov vrtec.
Dokazi, da boljšega vrtca za svoje otroke ne bi mogli izbrati, se pokažejo tudi, ko kdo od naših otrok izrazi, da bo, ko bo velik, opravljal vaš poklic. Le kdo neki ga je za to navdušil?
En velik hvala iz srca za vse!


Podatki

Antonov vrtec
Škovine 1
4228 Železniki

Tel.: 04 510 25 00
GSM: 041 63 10 93
antonov.vrtec(at)rkc.si

Vodstvo

Direktor

Tine Skok


Ravnateljica

Nežka Čufar

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka
od 5:30 do 15:30 ure.

Iskanje