V majhni hiši je veliko prijateljev

Iskrica

Obisk

1315624
Users Today : 29
Users Yesterday : 30
Users Last 7 days : 220
Users Last 30 days : 994
Users This Month : 351
Total Users : 1315624
Your IP Address : 35.174.62.162

Letovanje 2016-2. del

Dobro razpoloženi in polni energije smo se prebudili v četrtkovo jutro. Pripravili smo si okusen samopostrežni zajtrk in se pripravili na nove dogodivščine. Dopoldan smo se peš odpravili proti Zupancovim, ki so nas že pričakovali. Filip in Jožica sta nam razkazala kmetijo, otroci pa so jima z zanimanjem prisluhnili. Ogledali smo si kmetijske stroje, pripomočke, poslopja in seveda živali. Deležni smo bili res velikega gostoljubja in postrežbe, za kar se Filipu in Jožici iz srca zahvaljujemo.

Ravno smo se poslavljali od naših gostiteljev, ko nas je presenetil posrečen možak z dvema konjema. Izvedeli smo, da mu je ime Alfonz in prihaja iz Švice. Dobrovoljno je povabil otroke, da lahko zajahajo konja, kar so nekateri z veseljem sprejeli.

Vreme nam je kljub slabim napovedim šlo na roke, zato smo se po kosilu odpravili na Dražgoško goro. Po poti smo nabirali smrekove vršičke in zdravilne rože. Še posebej veselo pa je bilo na vrhu gore, kjer smo iskali skriti zaklad in se igrali v gozdu.

Popoldne nam je polepšala Ema, ki nam je pripravila pravi frizerski salon, v katerega so radi vstopili tako fantje kot tudi dekleta.

Hvaležni smo bili za tako lepo vreme in trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. Otroci so pred cerkvijo v Dražgošah imeli še polno drugih idej, kako si popestriti dan, tako da nam res ni bilo dolgčas.

Skrivali smo se, lovili, igrali igre z baloni, risali s kredami in še veliko drugega.

Ob povratku z letovanja sva z velikim veseljem prisluhnili bodočim šolarjem, ko so nama pripovedovali o svojih vtisih. Nekaj njihovih izjav sva zapisali in starši si jih boste lahko v tem tednu prebrali v vrtcu.

Damijana Leben

 


Podatki

Antonov vrtec
Škovine 1
4228 Železniki

Tel.: 04 510 25 00
GSM: 041 63 10 93
antonov.vrtec(at)rkc.si

Vodstvo

Direktor

Tine Skok


Ravnateljica

Nežka Čufar

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka
od 5:30 do 15:30 ure.

Iskanje