V majhni hiši je veliko prijateljev

Iskrica

  • Rokavi
    Pred umivanjem vzgojiteljica reče otrokom, naj zavihajo rokave. Deček reče: “Zavihal bom kokave.”

Obisk

1317908
Users Today : 1
Users Yesterday : 29
Users Last 7 days : 218
Users Last 30 days : 970
Users This Month : 555
Total Users : 1317908
Your IP Address : 3.236.116.27

Zahvalna sveta maša

Z zahvalno sveto mašo smo se Bogu in drug drugemu zahvalili za vse, kar smo v dvajsetih letih delovanja Antonovega vrtca z molitvijo, delom in skrbmi vložili v prihodnji rod. Hvaležni smo nadškofu msgr. Stanislavu Zoretu za opravljeno sveto daritev. Njegova prisotnost potrjuje, da smo katoliški vrtci pomemben člen pri vzgoji in pomoč družinam pri krščanski vzgoji otrok. Somašovali so duhovniki – sedanji in prejšnji župnik, sedanji in nekdanji kaplani ter duhovniki naše dekanije. Vsi ministrantje so bili bivši vrtičkarji, prišli so iz vseh okoliških župnij.

Velika zahvala vsem, ki so poskrbeli za lepoto bogoslužja – od zvonika, preko kora, vse do oltarja. Večina je na nek način povezana z vrtcem. Poleg otrok iz vrtca, so Bogu v čast prepevali tudi skavti, nekdanji študentki, starši… Veliko darilo ob obletnici nam je podarila Jana Habjan, ki je okrasila cerkev.

Posebno presenečenje pa so bile vodje in zaposlene nekaterih katoliških vrtcev, ki so prišle na praznovanje. V imenu Društva katoliških vzgojiteljev in vzgojiteljic je čestitke izrekla Slavi Snedec.

Iskrena hvala vsem, ki ste prinesli dobrote za pogostitev pred vrtcem, pa tudi za pomoč pri postrežbi. Velika zahvala tudi vsem sodelavkam za vložen trud in Bogu za lepo vreme.

Nežka Čufar

 

Foto: Janez Tolar

 


Podatki

Antonov vrtec
Škovine 1
4228 Železniki

Tel.: 04 510 25 00
GSM: 041 63 10 93
antonov.vrtec(at)rkc.si

Vodstvo

Direktor

Tine Skok


Ravnateljica

Nežka Čufar

Odpiralni čas

Od ponedeljka do petka
od 5:30 do 15:30 ure.

Iskanje